Şehit Mustafa Ahmet Demir Ortaokulu

WEB https://basyaylaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Şirindere Mah. Barbaros Cad. No.20 Başyayla / KARAMAN
VİZYON : Eğitim ve öğretim alanında yeni değerler ve uluslar arası standartlarda çağdaş eğitim¬öğretim yöntemi kullanarak dünya standartlarında bir eğitim-öğretim ortamı meydana getirilip okul çağındaki her çocuğun görmek istediği eğitim kurumunu oluşturmak.
MİSYON : Eğitimde en iyiye, en güzele ve en doğruya artmakta olan yeni arayışlara çevresinde misyonumuz, okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, hür düşünceli bir gençlik yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2016-2017: 1 Fen Lisesi 2 Sosyal Bilimler Lisesi 4 Anadolu Lisesi 2017-2018: 2 Fen Lisesi 1 Sosyal Bilimler Lisesi

Saatler : 09:00 15:30
Servis :
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için yürüyerek yada özel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Şehirler arası ulaşım otobüs firmaları ve özel araçlar ile sağlanabilmektedir. Her gün Konya ve Karaman´a giden otobüs seferleri mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Şehir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle uzaklık : 150 km İlçeye uzaklık : 0 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Yıldız Kız Basketbol takımımız olup, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Karaman İl İkincisi olmuştur. 2019 Yılı içerisinde okulumuzda Futbol, Basketbol, Dart, Masa Tenisi ve Atletizm turnuvaları yapılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :